23 dages julekalendere for 2022

Julekalendere er en glimrende måde at få din familie og venner begejstret for de kommende festligheder. Forestil dig en julekalender, der strækker sig over 23 dage fra 1. december til 23. december.

Den første dag i julekalenderen ville være den 1. december, som også er kendt som St Nicholas Day eller Saint Nicholas Day. På denne dag kan du inkludere en note fra julemanden og nogle ledetråde om, hvad der er i vente for resten af måneden.

Den 2. december holder vi endnu en helligdag kaldet Krampusnacht eller Krampus Night i tysktalende lande. Du kan inkludere nogle skræmmende gaver, som folk kan åbne på denne dag!

Hvad er en julekalender?

En julekalender er en tradition, som mange har. Det er en måde for folk at tælle ned til jul.

Nogle mennesker kan lægge en fysisk kalender op i deres hjem, mens andre kan bruge en app på deres telefon eller computer. Der er også mange forskellige typer kalendere, lige fra dem, der viser dagene og ugerne op til jul til dem, der viser måneder og år.

Mange kalendere inkluderer også andre helligdage som Halloween, Thanksgiving og nytårsaften. Det kan være sjovt for børn at se, hvor mange dage der går, før de får gaver til alle de ferier, de glæder sig til!

Dag 1-8: Etsy julekalendere for 2022

Julekalenderens dag 1-8 handler om højtiden. Det starter med en liste over gaver, som du kan give til dine venner og familie. Den har også en liste over ting, du kan gøre for dig selv i løbet af ferien, såsom at se din yndlingsjulefilm eller læse en bog.

Dag 2 og 3 handler om opskrifter på mad, som du kan lave i ferien. Opskrifterne omfatter nogle traditionelle retter, såsom kalkun og skinke, men de har også nogle mere usædvanlige retter som grillet ostesandwich med bacon og tomatsuppe.

Dag 4 handler om at pynte dit hjem til jul. Artiklen giver tips til, hvordan du kan indrette både inde og ude i dit hjem, så det ser festligt ud i højtiden.

Dag 9-16: Populære adventskalendere på Amazon

Adventskalenderen er en tradition, som mange over hele verden nyder godt af. Det består af 24 små vinduer, et for hver dag op til juleaften. Folk putter små godbidder i hvert vindue og åbner et vindue om dagen indtil juleaften.

Der er mange typer adventskalendere derude, men de mest populære er dem, der kommer med en chokoladegave indeni.

Dag 17-22: Bedste adventskalendere tilgængelige online

Online julekalendere er en fantastisk måde at holde styr på nedtællingen til juledag. Der er mange forskellige typer kalendere derude, men det er ikke dem alle er værd at bruge tid på. Her er en liste over de bedste adventskalendere, som du kan udforske:

– Nedtællingskalenderen er en af de mest populære typer adventskalendere. Den tæller dagene ned til jul og har 24 vinduer, der afslører noget nyt hver dag, såsom en pynt eller dekoration.

– Adventskalenderen med chokolade er også populær, fordi den indeholder chokolade i hvert vindue i stedet for bare små gaver eller pynt.

– Du kan også finde adventskalendere, der indeholder vin, te, kaffe og andre produkter i hvert vindue.

– Hvis du leder efter en budgetvenlig mulighed, kan du finde adventskalendere med små præmier som sokker eller chokoladebarer i hvert vindue i dollarbutikker og dagligvarebutikker.

Der er lukket for kommentarer

CVR 37407739