Sådan kommer du i gang med Scratch-programmering og lav dine egne spil

Scratch er et programmeringssprog, der er designet til, at børn kan lære at kode.

Der er mange måder at komme i gang med Scratch og lave dine egne spil. En måde er ved at følge tutorials på Scratch-webstedet. En anden måde er ved at downloade den gratis Scratch desktop-applikation fra scratch.mit.edu eller fra Mac App Store. Vi kan også bruge scratch online editoren på scratchpadonline.com

Hvad er Scratch-programmering?

Scratch er et letanvendeligt programmeringssprog for børn. Den er designet til at være sjov og nem at bruge, samtidig med at den stadig er kraftfuld nok til de mere erfarne programmører.

Scratch er et gratis programmeringssprog og online-fællesskab, hvor du kan skabe dine egne interaktive historier, spil og animationer. Du kan også remixe (kopiere) andres projekter for at gøre dem til dine egne.

Hvordan kommer man i gang med Scratch-programmering?

Scratch er et programmeringssprog, der er designet til at lære børn at kode. Den har en grafisk brugergrænseflade (GUI) og giver en træk og slip-grænseflade til at bygge interaktive historier, spil og animationer.

Det er vigtigt, at børn føler, at de har kontrol over, hvad de laver, mens de lærer at kode med bunden. De skal være i stand til at se effekterne af deres arbejde og få det til at fungere, som de ønsker det.

Bedste Scratch-programmeringsressourcer

Scratch er et programmeringssprog og et onlinefællesskab, hvor folk i alle aldre kan lære at skabe interaktive historier, spil og animationer.

Programmering er fremtiden. Scratch er det bedste programmeringssprog for begyndere, fordi det er gratis og nemt at bruge.

Top 10 værktøjer til at lave et spil med Scratch

Scratch er et gratis værktøj til at lave spil og animationer, som alle kan bruge. Det er nemt at lære og meget sjovt.

1) Scratch 2) Game Maker 8 3) Unity 4) Stencyl 5) Construct 2 6) Adventure Game Studio 7) RPG Maker MV 8 ) GameSalad 9 ) Unreal Engine 10 ) PlayCanvas

Hvordan begynder jeg at programmere i Scratch?

Hvis du er ny til programmering og ønsker at lære det grundlæggende i Scratch, så læs denne artikel. Den vil fortælle dig, hvad Scratch er, hvordan det kan hjælpe dig med programmering, og hvordan du kommer i gang med scratch.

Her kan du læse mere om skrab og vind.

Scratch er et blokbaseret programmeringssprog, der bruges af børn, lærere og forældre. Det er nemt at lære det grundlæggende i Scratch på få minutter.

Hvordan kan jeg lave mine egne spil?

Scratch er et programmeringssprog, der kan bruges til at lave spil og animationer. Wind er en spilmotor, der kan bruges til at skabe interaktive spil.

For at starte skal du downloade Scratch-programmet og Wind-spilmotoren til din computer. Du bør også blive fortrolig med Scratch-webstedet og Wind-dokumentationen, som vil lære dig, hvordan du bruger deres funktioner.

Der er lukket for kommentarer

CVR 37407739